Maskeli Beşler: İntikam Peşinde

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Maskeli Beşler: İntikam Peşinde, 5 Ağustos 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Maskeli Beşler: İntikam Peşinde programını saat 21:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tezcan, Bahattin, Murat, Zeki ve Kamil yetimhanede yaşayan beş yakın arkadaştır. Hiçbir aile tarafından evlat edinilmeyen bu haylaz beşli ileride farklı alanlarda uzmanlaşmış ama başları hiç dertten kurtulmayan 5 azılı sabıkalı olacaktır. Son zamanların en belalı çetesi olma niyetleri, becerisizlikleri ve türlü terslikler yüzünden bir komediye dönüşür. Hapise atılırlar. Genel aftan yararlanıp tahliye olan beş kafadar bir daha suç işlemeye tövbe ederler, taa ki onlara çok iyi davranan gardiyan Salih’in amansız derdini öğrenene kadar. Salih’in çocuğu amansız bir hastalığa yakalanınca tedavi için gereken parayı bulmak bu maskeli soygunculara düşer.

Maskeli Beşler: İntikam Peşinde, FOX'de yayınlanan ve 5 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Gol Kralı isimli programdan sonra saat 21:30'da başlayacak.

Maskeli Beşler: İntikam Peşinde programının yayını, 23:30'da yayınlanan Gol Kralı isimli film başlayana kadar devam edecek.

5 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 21:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Maskeli Beşler: İntikam Peşinde filmi yayını başlayacaktır.