İki Gönül Bir Oluversin Gari

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi İki Gönül Bir Oluversin Gari, 5 Ağustos 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. İki Gönül Bir Oluversin Gari programını saat 13:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Derya nefes nefese Güney’in evlilik teklif ettiğini söyler. Deniz sevinçten kalkıp Derya’ya sarılır. Deniz’in ayağa kalktığını gören Derya’nın sevinci ikiye katlanır. Güney, babası Salih’in kaldığı otele gelir. Güney otele gelip ailesine Derya ile evlenmeye karar verdiğini anlatır. Zaten sinirli olan Salih daha fazla sinirlenir. Tartışırlar ve Güney otelden ayrılır. Derya ev hapsindedir. Güney, Derya’yı kaçırmaktan başka çare olmadığını anlar ve ikisi gizlice evlenmeye karar veriler. Seda o sırada bütün olayları öğrenir. Güney’in babasının Derya’nın babasını öldürdüğünü de… Bu bilgi onları ayırmaya yeteceğini düşünüp Güney’in peşine düşer.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

İki Gönül Bir Oluversin Gari, FOX'de yayınlanan ve 5 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 11:00'de başlayan Şef Akademi Doğada isimli programdan sonra saat 13:30'da başlayacak.

İki Gönül Bir Oluversin Gari programının yayını, 16:30'da yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

5 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 13:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

İki Gönül Bir Oluversin Gari filmi yayını başlayacaktır.