Mahkum

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Mahkum, 6 Haziran 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Mahkum programını saat 23:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Herkesin gözleri önünde gerçeği itiraf eden Barış, zihninin içinde yaşayan Savaş’ın yönlendirmesiyle hastalığını ispatlama yoluna gidecektir. İşlediği tüm cinayetleri Savaş’ın talimatlarıyla yaptığı yalanını söyleyip, mahkemenin kararını doğrudan etkilemeye çalışır. Barış’ın bu itirafına hazırlıksız yakalanan Fırat, mahkemedeki yalanların önüne geçmek için karşı tezlerini hazırlar. Mahkemeden heyet raporuna giden yolda Barış’ın atacağı tüm adımların farkındadır. Ya hapishane ya hastane… Fırat, Barış’ın sonsuza kadar dört duvar arasında kalabilmesi için her yolu denemeye başlar. Bu oyununun sonuda kim galip çıkacaktır? Akıl mı? Delilik mi?

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Mahkum, FOX'de yayınlanan ve 6 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da başlayan Yasak Elma isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Mahkum programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

6 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 23:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Mahkum dizisi yayını başlayacaktır.