Kayseri Aslanı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kayseri Aslanı, 6 Haziran 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kayseri Aslanı programını saat 01:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ersin, Kayseri'nin ünlü pastırmacısının oğludur. Altılı ganyandan bir miktar para kazanan Ersin eniştesini de ikna ederek bu para ile kumar oynar. Büyük bir borç ile sonlanan gecede Ersin babasının dükkanı üzerine senet imzalamak zorunda kalır. Bir ay içinde borcunu ödemek zorundadır ve bunun için de bir plan yapar. Geliştirdiği proje ile Çin’den ucuz mal getirip esnaflara daha çok para kazandırmak vaadi ile topladığı paralarla Çin'e gider. Çin’de kaldığı otelde yeraltı dünyasının önemli isimlerinden Chong'un kızının düğünü vardır. Ancak kız bu evliliği istememektedir ve Ersin’i de ikna ederek gece kaçıp birlikte Kayseri’ye gelirler. Çinli mafya da Kayseri’ye gelmiştir ve ortalık iyice karışır.

Kayseri Aslanı, FOX'de 6 Haziran 2022 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:15'te başlayacak.

Kayseri Aslanı programının yayını, 02:45'te yayınlanan Kamera Arkası isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

6 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 01:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kayseri Aslanı filmi yayını başlayacaktır.