Mahkum

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Mahkum, 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Mahkum programını saat 23:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Savcılık makamına döner dönmez ilk iş Barış’ın peşine düşen Fırat, onu köşeye sıkıştıracak büyük hamleler peşindedir. Zahit’ten aldığı bilgi sayesinde, söz verdiği gibi yeniden adliyeye sanık olarak kendi elleriyle götürür. Av avcı hikayesinde roller değişmişken Barış tarafından hiç tahmin etmediği bir hamle ile karşılaşır. Barış için Fırat’ın dönüşünden daha büyük bir şok gözlerinin önündeki Savaş’tır. Bu zamana kadar işlediği tüm suçların hesabını sormak için dönmüştür. Peki Savaş gerçek midir? Yoksa zihninde yarattığı bir düşman mı? Barış bu korkunç sorunun peşinden giderken Fırat’tan son bir hamle gelir. Onu en zayıf yerindenden vuracaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Mahkum, FOX'de yayınlanan ve 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Gülümse Kaderine isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Mahkum programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

18 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 23:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Mahkum dizisi yayını başlayacaktır.