Maraşlı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Maraşlı, 10 Mayıs 2024 Cuma günü ekrana geliyor. Maraşlı programını saat 03:50'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Abisi İlhan’ın yaptıklarını öğrenen Mahur, ailesinin bulaştığı bir kirli işi daha öğrenir. Başlarına gelenlerden sonra endişeye kapılan Aziz ise ailesiyle birlikte yeni bir hayat kurmak için yurt dışına kaçma kararı alır. Necati’nin ise başka planları vardır. Necati, Aziz ve ailesinin kaçmasına izin verecek midir? İyice köşeye sıkışan Behram son sevkiyatını yapıp ülkeden kaçmayı planlar. Hilal ise Maraşlı’ya Behram’ın yakalanması gerektiğini söyler. Behram’ın peşine düşen Maraşlı, onu yakalamak için büyük bir operasyon düzenler. Maraşlı, Behram’a nasıl engel olacaktır?

Maraşlı, atv'de yayınlanan ve 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 01:20'de başlayan Dizi isimli programdan sonra saat 03:50'de başlayacak.

Maraşlı programının yayını, 07:00'de yayınlanan Kahvaltı Haberleri isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 03:50'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Maraşlı dizisi yayını başlayacaktır.