Lingo Bayram Özel

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Lingo Bayram Özel, 12 Nisan 2024 Cuma günü ekrana geliyor. Lingo Bayram Özel programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bayramın son gününde aileler ve çocuklar yarışıyor. Yarışan çocuklar sunucu Kemal Uçar'ın elini bayram harçlığı için öpmeye gelince stüdyoda unutulmayacak anlar yaşanıyor. Bayramın neşesini yaşatan çocuklar aileleri ile birlikte hem yarışıyor, hem eğleniyor. Lingo Türkiye'de bayram boyunca kazanılan ödüller İçişleri Bakanlığı'na bağlı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına, Kızılay'ın deprem bölgelerinde oluşturduğu 100. yıl Kütüphaneleri'ne, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri'ne bağışlanıyor.

Lingo Bayram Özel, TRT 1'de yayınlanan ve 12 Nisan 2024 Cuma günü saat 20:00'da başlayan Kara Ağaç Destanı isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Lingo Bayram Özel programının yayını, 20:00'da yayınlanan Lingo Türkiye isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

12 Nisan 2024 Cuma günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Lingo Bayram Özel eğlence programı yayını başlayacaktır.