Lingo Bayram Özel

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Lingo Bayram Özel, 12 Nisan 2024 Cuma günü ekrana geliyor. Lingo Bayram Özel programını saat 04:40'ta TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bayramın ikinci gününde; TRT 1'in beğeni ile takip edilen dizileri Fatih, Teşkilat ve Kara Ağaç Destanı oyuncuları Ayşegül Günay-Volkan Keskin, Serdar Yeğin-Melisa Akman ve Merih Öztürk-Arman Uslu yarışıyor. Yarışmacılar soruları bilmek için kıyasıya bir rekabete girerken ortaya eğlenceli görüntüler çıkıyor. Lingo Türkiye'de bayram boyunca kazanılan ödüller İçişleri Bakanlığı'na bağlı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına, Kızılay'ın deprem bölgelerinde oluşturduğu 100. yıl Kütüphaneleri'ne, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri'ne bağışlanıyor.

Lingo Bayram Özel, TRT 1'de yayınlanan ve 12 Nisan 2024 Cuma günü saat 04:40'ta başlayan Lingo isimli programdan sonra saat 04:40'ta başlayacak.

Lingo Bayram Özel programının yayını, 05:50'de yayınlanan İncir Ağacı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

12 Nisan 2024 Cuma günü saat 04:40'ta TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Lingo Bayram Özel eğlence programı yayını başlayacaktır.