Kutsal Damacana Dracoola

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kutsal Damacana Dracoola, 7 Temmuz 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Kutsal Damacana Dracoola programını saat 01:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Akıncı Kara Fuat, bundan 600 yıl önce Transilvanya Valisi Vlad’ı yakalamış ve hapse attırmıştır. Yıllarca hapiste kalan Vlad, çıktıktan sonra acımasızlığı ile ün salmıştır. Vlad, halkının kanını içerek vampire dönüşmüş ve Kara Fuat’ın peşine düşmüştür. Yüzyıllar boyunca soyu Kara Fuat’a dayanan herkesi yok eden Vlad’ın son hedefi, Kara Fuat soyunun son temsilcisi Sebahattin’dir. Zengin bir iş adamının konağında iş bulan ve kızı Demet’e platonik bir aşkla bağlanan yetim Sebahattin'in mutluluğu, Vlad'ın gelişiyle bir anda bozulur.

Kutsal Damacana Dracoola, Kanal D'de 7 Temmuz 2022 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:30'da başlayacak.

Kutsal Damacana Dracoola programının yayını, 03:00'te yayınlanan Magazin D Yaz isimli program başlayana kadar devam edecek.

7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 01:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Kutsal Damacana Dracoola filmi yayını başlayacaktır.