Yabancı Damat

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yabancı Damat, 7 Temmuz 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Yabancı Damat programını saat 04:00'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gaziantep'in ünlü baklavacısı Kahraman Usta'nın kızı Nazlı, Ankara da üniversite eğitimini bitirmiş memleketine dönmüştür. Nazlı yakışıklı, yabancı bir gençle tanışır. Bu genç, ailesi İstanbul'dan Atina'ya göç etmiş Niko adında bir Yunanlıdır. Nazlı ve Niko birbirlerine deliler gibi aşık olurlar. Ancak aşireti ile sözlüsü Nazlı'nın peşine düşer. Ayrıca Niko'nun, ses yıldızı sevgilisi Anna da bu aşk için büyük bir engeldir. Bu da yetmezmiş gibi Niko'nun ailesi Türklerden, Nazlı'nın ailesi de Yunanlılardan pek hoşlanmamaktadır.

Yabancı Damat, Kanal D'de yayınlanan ve 7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 03:00'te başlayan Magazin D Yaz isimli programdan sonra saat 04:00'te başlayacak.

Yabancı Damat programının yayını, 06:30'da yayınlanan Küçük Ağa isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 04:00'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Yabancı Damat dizisi yayını başlayacaktır.