Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 4 Aralık 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 12:15'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey bütün gemileri yakmıştır. Karşısında duran kim varsa yıkıp geçecektir. Osman Bey’i hiçbir şey ve hiç kimse durduramayacaktır. Köprühisar’ı fethetmek konusunda kararlıdır. Bunun için kurduğu karargahta çalışmalar son sürat devam ederken karargahın varlığı düşman cephesinde nasıl yankı bulacaktır? Olof ve adamları karargahı yok etmek için bir plan yapacak mıdır? Aktemur ve Alçiçek aşkında Bayındır engeli ortaya çıkmıştır. Bayındır, Alçiçek’i kendisine isteyecektir. Bunu duyan Aktemur Bey şimdi ne yapacaktır? Osman Bey, Alçiçek’i Aktemur’a isteyecektir. İsmihan Sultan, Alçiçek ve Aktemur’un aşkına engel olabilecek midir?

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 4 Aralık 2022 Pazar günü saat 11:30'da başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 12:15'te başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 15:30'da yayınlanan Aldatmak isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

4 Aralık 2022 Pazar günü saat 12:15'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.