Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 4 Aralık 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 03:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Emniyet sorgusundan ustalıkla çıkan Cezayir’i evde yeni problemler bekler. Leyla da Firuze de Cezayir’i zor durumda bırakacak kararlar alır. Firuze, Cezayir’in sorgudan dönüşünü beklemeden kendi evine gider. Fakat Suna bu arada Firuze’nin hamile olduğunu öğrenir ve babasına gönül koyar. Cezayir, Suna’nın gönlünü almak için kızına beklenmedik bir sürpriz yapar. Sabit’in adamları büyük bir transfere hazırlanırken Orhan bu transferi Dumrul’a haber verir. Cezayir, Orhan’a güvenmemekten yanadır. Cezayir, Sabit’in işlerine taş koyar ve Sabit’i kızdırır. Sabit, intikam almak için hain bir yol izler ve Cezayir’i en yakın arkadaşıyla tehdit etmeye, kendisinden alınanları kaba kuvvetle geri almaya karar verir. Firuze ve Leyla, Cezayir’e net kararlar alarak gider. İkisi de Cezayir’in hem sevgisini ölçmek hem de kendi bağımsızlıklarına bir adım daha yaklaşmak için Cezayir’in önüne boşanma evraklarını koyar.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 4 Aralık 2022 Pazar günü saat 00:20'de başlayan Bir Küçük Gün Işığı isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 05:50'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

4 Aralık 2022 Pazar günü saat 03:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.