Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 24 Nisan 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Kara, liposuction ile vücuttan yağ alma işleminin aşamalarını anlattı. Ortodonti Uzmanı Dr. Seval Yenigün Karabulut, diş problemlerinin tedavisinde kullanılan şeffaf plaklar hakkında bilgiler vererek ağız ve diş sağlığına dair tavsiyelerde bulundu. Uyku Eğitmeni ve Psikolog Tuğçe Yılmaz, gelişim sürecinde olan çocuklarda uykunun önemine değinerek uyku problemine karşı çözüm önerilerinde bulundu. Nöroloji Uzmanı Dr. Ece Balkuv Başaran, odaklanma, konsantrasyon ve hafıza problemlerinin sebeplerine inerek bu ve bunun gibi nörolojik problemlerde uygulanan tedavi yöntemlerini anlattı.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 24 Nisan 2022 Pazar günü saat 07:00'de başlayan Sihirli Annem isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Pazar isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

24 Nisan 2022 Pazar günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.