Camdaki Kız

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Camdaki Kız, 24 Nisan 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Camdaki Kız programını saat 16:15'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nalan’a olan hislerini itiraf etmeye karar veren Hayri, cesaretini toplar ancak Nalan bu konuşmayı engeller. Hayri hislerini itiraf edemese de, magazinciler ikili arasında geçen anı yakalayacak, Feride ise bunun itikamını Nalan’dan alacaktır. Muzo, Pera’ya gözdağı vermeye çalışan Selen’i yakalar ve bu duruma çok sinirlenir. Bu durum Muzo ve Pera’nın daha da yakınlaşmasına neden olacaktır. Nalan ve Hayri arasında yaşan-acaklardan korkan Feride, konuya Sedat’ı dahil etme kararı alır ve ona reddedemeyeceği bir teklifte bulunur.

Camdaki Kız, Kanal D'de yayınlanan ve 24 Nisan 2022 Pazar günü saat 14:00'te başlayan Sadakatsiz isimli programdan sonra saat 16:15'te başlayacak.

Camdaki Kız programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

24 Nisan 2022 Pazar günü saat 16:15'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Camdaki Kız dizisi yayını başlayacaktır.