Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 26 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 07:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, Diş Hekimi Nurdan Bozkurt, diş estetiği ve implant tedavisindeki son gelişmeleri anlattı. Seramik Sanatçısı Şebnem Orat, seramiğin yapım aşamasından, seramik alırken ve kullanırken dikkat edilmesi gereken konulara kadar seramik tasarımı ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Diyetisyen Merve Sayın, beslenirken yapılan en büyük hataları sıraladı ve kilo vermeyi kolaylaştıracak altın öneriler verdi.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 26 Aralık 2021 Pazar günü saat 05:30'da başlayan Ankara'nın Dikmeni isimli programdan sonra saat 07:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 08:45'te yayınlanan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

26 Aralık 2021 Pazar günü saat 07:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.