Ankara'nın Dikmeni

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ankara'nın Dikmeni, 26 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Ankara'nın Dikmeni programını saat 05:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dikmen, Ankara’da düğünlerde ve pavyonlarda çalan, saf ve temiz bir türkücüdür. Bir dolandırıcı tarafından ünlü olacağına inandırılıp, varını yoğunu satar ve elinde sazıyla İstanbul’a gelir. Dikmen’in, İstanbul’da babaannesinden miras kalan bir de evi vardır. Senelerdir bu evde oturan kuzeni Latif ve karısı Tilbe için Dikmen’in gelişiyle zor zamanlar başlayacaktır. Dikmen gelişi sadece Tilbe ve Latif’i değil, evin küçük oğlu Sonat ve evin yardımcısı Tahliye’yi de etkileyecektir. Dikmen’i etkileyecek olan ise, komşu kızı güzeller güzeli Beste olacaktır.

Ankara'nın Dikmeni, Kanal D'de yayınlanan ve 26 Aralık 2021 Pazar günü saat 04:30'da başlayan Müzik Arası isimli programdan sonra saat 05:30'da başlayacak.

Ankara'nın Dikmeni programının yayını, 07:30'da yayınlanan Konuştukça isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

26 Aralık 2021 Pazar günü saat 05:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Ankara'nın Dikmeni dizisi yayını başlayacaktır.