Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 12 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 07:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı 0p. Or. Oğuz Çörtük, meme estetiği ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Yurt Dışı Eğitim Danışmanı Banu Alptekin, yurt dışı okul seçimi ve adım adım yapılması gerekenler ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Başak Kandi, ameliyatsız cilt gençleştirme uygulamalarındaki yenilikleri anlattı. Başarılı Oyuncu ve Oyuncu Koçu Erol Babaoğlu, kamera önü oyunculuk eğitiminin merak edilen detaylarını anlattı ve oyuncu olmak isteyenlere çok özel tüyolar verdi.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 12 Aralık 2021 Pazar günü saat 05:00'te başlayan Ankara'nın Dikmeni isimli programdan sonra saat 07:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 08:45'te yayınlanan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

12 Aralık 2021 Pazar günü saat 07:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.