Kara Murat Fatih'in Fedaisi

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kara Murat Fatih'in Fedaisi, 12 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kara Murat Fatih'in Fedaisi programını saat 14:00'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eflak hükümdarı Ferecious Vlad, Türk köylerine baskınlar yapmakta, Fatih’in askerlerini tuzağa düşürüp vahşice öldürmektedir. İleride Kazıklı Voyvoda namıyla anılacak olan Vlad’a haddini bildirmek üzere Fatih, Hamza Paşa’yı görevlendirir. Türk akıncılarını tuzağa düşüren Kazıklı Voyvoda akıncıların çoğunu esir alır. Ağabeyi de tutsaklar arasında olan Kara Murat efendisine ihanete zorlanır. Ve Osmanlı sarayına ajan olarak gönderilir.

Kara Murat Fatih'in Fedaisi, Kanal D'de yayınlanan ve 12 Aralık 2021 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Balçiçek ile Sohbete Geldik isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Kara Murat Fatih'in Fedaisi programının yayını, 15:45'te yayınlanan Camdaki Kız isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

12 Aralık 2021 Pazar günü saat 14:00'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Kara Murat Fatih'in Fedaisi filmi yayını başlayacaktır.