Kings

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kings, 16 Haziran 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Kings programını saat 21:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kings, 1992 yılında Afrikalı kökenli ABD vatandaşı Rodney King’i darp eden polislerin serbest bırakılmasıyla Los Angeles’ta başlayan olayları konu ediniyor. Sokak çocuklarına karşı zaafı olan Millie, çok çalışan yalnız bir annedir. Halihazırda sekiz çocukla birlikte yaşayan Millie, bir yenisini daha eve getirir. Serseri bir mayın olarak tanımlanabilecek komşusu Obie ise çoğunlukla Afro-Amerikan, Latin ve Kore kökenlilerin yaşadığı bir mahalledeki tek beyazdır. Irksal gerilim artarken, Millie ve Obie beklenmedik bir ittifak içine girer. Rodney King’i darp eden dört polisin serbest bırakılmasıyla başlayan olaylar sırasında, ikili kaosun hakim olduğu şehirde Millie’nin çocuklarını sağ salim eve döndürmeye çalışır.

Bu film, "13 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kings, SinemaTV'de yayınlanan ve 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 19:45'te başlayan Beyaz Fil isimli programdan sonra saat 21:30'da başlayacak.

Kings programının yayını, 23:00'te yayınlanan Terminal isimli film başlayana kadar devam edecek.

16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 21:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Kings filmi yayını başlayacaktır.