Beyaz Fil

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Beyaz Fil, 16 Haziran 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Beyaz Fil programını saat 19:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Buenos Aires’in varoşlarında, Villa Virgin adındaki ufak kasabada yaşayan rahip Julian (Ricardo Darín) ve Nicolas (Jérémie Renier), kasabanın insanlarına hizmet etmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Julian, siyasi bağlantılarını kullanarak kasabanın harabe durumdaki hastanesinin restore edilmesi için uğraşırken Nicolas, yürüttüğü projenin başarısız olması sonucu teselliyi genç ateist bir işci olan Luiciana’da (Martina Gusman) bulmuştur. Bu süreçte Nicolas’ın inancı zayıflamaya, kasabanın uyuşturucu çeteleri ise güçlenmeye başlar. Patlak veren isyan, tüm kasaba sakinlerinin hayatını tehlikeye atacaktır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Beyaz Fil, SinemaTV'de yayınlanan ve 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 18:15'te başlayan Nilüfer'in Kararı isimli programdan sonra saat 19:45'te başlayacak.

Beyaz Fil programının yayını, 21:30'da yayınlanan Kings isimli film başlayana kadar devam edecek.

16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 19:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Beyaz Fil filmi yayını başlayacaktır.