Kıbrıs Zafere Doğru

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru, 21 Ekim 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Kıbrıs Zafere Doğru programını saat 00:20'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Rauf Denktaş, Makaryos tarafından adadan sürgün edilmiş, Kıbrıs’a alınmamaktadır. Denktaş, yanında TMT’nin efsane bayraktarı, komutan Ali Rıza Vuruşkan ile birlikte gizlice deniz yoluyla adaya girmenin planlarını yapar. Ailesini Samson’un elinden kurtaran Kemal Dereli, artık tam anlamıyla mücahit olmaya hazırdır. Gizemli bir törenle TMT yemini eden Kemal ve Derviş, Ankaralı ile bir mücahit ağı oluşturarak gizli görevlerine başlar. Ankaralı, Nişanlısı Ayşe’nin Kıbrıs’a geldiğinden habersiz bir durumda Mücahit Kemal ve yeni Mücahitlerden oluşan ekiple ayrılmaz bir operasyon takımı olmuştur. Gizli görevle Erenköy’e desteğe yollanan Mücahitler orada Denktaş ve Akıncı komutanla buluşmak gayreti içindeyken Rumların büyük taarruzu başlar.

Kıbrıs Zafere Doğru, TRT 1'de 21 Ekim 2021 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Kıbrıs Zafere Doğru programının yayını, 03:05'te yayınlanan Bizim Köyün Kızları isimli program başlayana kadar devam edecek.

21 Ekim 2021 Perşembe günü saat 00:20'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi yayını başlayacaktır.