Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, 21 Ekim 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Isabel’in, Baba Oruç’un evine yapılacak baskını ifşa etmesi ve Radko tarafından açıkça tehdit edilmesi üzerine kızının saklandığı yetimhaneyi adamlarıyla basan Sylvio geri dönüşü olmayan kararlar mı alacak? İshak’la karşı karşıya kalan Sylvio durumu ne kadar ileri taşıyacak? Perdenin arkasında kuklalarını yöneten Pietro, hem Eshter’i ele geçirip hem de Baba Oruç’u bertaraf ederek nihai hedefine yaklaşmak için o büyük adımı atmayı başarabilecek midir? Tüm bunların yanı sıra Baba Oruç’un tuzağa düşmesi İskenderiye sokaklarında nasıl yankılanacak? Oruç’u Isabel’den kıskanan Despina, Baba Oruç’un başına gelen bu hadiseler yüzünden sorumlu tutacağı Isabel’e karşı nasıl bir tavır takınacak?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, TRT 1'de yayınlanan ve 21 Ekim 2021 Perşembe günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

21 Ekim 2021 Perşembe günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yayını başlayacaktır.