Kate Humble ile Kadın Hikayeleri

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Kate Humble ile Kadın Hikayeleri, 1 Kasım 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kate Humble ile Kadın Hikayeleri programını saat 03:50'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kate Humble çok modern bir kadın ve nispeten eşit bir toplumda başarılı oldu. Ancak birçok ülkede cinsiyet rolleri hala açıkça belirtilmiştir ve eşit değildir. Ancak modern ülkelerde roller değişiyor ve bunun bir sonucu olarak geleneksel yaşam biçimleri de değişiyor ya da yıpranıyor. Erkekler ve kadınların rolleri bize bu kültürler hakkında neler söylüyor? Bazı topluluklar hala eski kurallara ve değer sistemlerine dayanarak nasıl işliyor? Ve içlerinde bir kadın olarak yaşamak nasıl bir şey? Kate Humble: Bu Kadının Dünyası, Kate'in erkeklerin ve kadınların rollerinin gelenekler tarafından nasıl tanımlandığını ve kültürel kuralların günlük yaşamlarını nasıl etkilediğini anlamak için üç farklı topluluğa karıştığını görecek. Erkekler, iş, ebeveynlik ve seks hakkında ne düşündüklerini öğrenmek için günlük görevlerini yerine getirirken kadınlarla zaman geçirecek.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kate Humble ile Kadın Hikayeleri, National Geographic'de yayınlanan ve 1 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 01:40'ta başlayan Brezilya Havaalanı isimli programdan sonra saat 03:50'de başlayacak.

Kate Humble ile Kadın Hikayeleri programının yayını, 06:00'da yayınlanan Kanunsuz Okyanus isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

1 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 03:50'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Kate Humble ile Kadın Hikayeleri yaşam programı yayını başlayacaktır.