Karaova Düğünü

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Karaova Düğünü, 21 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Karaova Düğünü programını saat 00:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hüseyin ve Murat aynı köyde yaşayan iki ağanın çocuklarıdır. Birlikte büyüyen iki genç, askerliklerini de yaptıktan sonra evlenmeye niyet ederler. Hüseyin, Murat’ın kardeşi Şefika’ya sevdalıdır. Murat bu durumu öğrenir ama kabullenmek istemez. Çünkü ona göre kardeşi gibi büyüdüğü Murat, arkadaşının kızkardeşine kötü gözle bakmamalıdır. Hüseyin ve Şefika Murat’ın bütün gönülsüzlüğüne rağmen evlenirler. Murat, düğünlerine bile gitmez. Bir gün Hüseyin’le ortak bir arkadaşlarının düğününe gitmek zorunda kalır. Arkadaşlarının düğününde damadın babası düğünü başlatmak görevini de Hüseyin’e verince, Murat bunu gurur meselesi yapar ve uzun süredir içinde sakladığı öfkeyi dışarı çıkarır.

Karaova Düğünü, Kanal 7'de 21 Haziran 2021 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Karaova Düğünü programının yayını, 01:45'te yayınlanan Ah Kalbim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

21 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 00:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Karaova Düğünü filmi yayını başlayacaktır.