Karboğazlı Hatice Bacı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Karboğazlı Hatice Bacı, 21 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Karboğazlı Hatice Bacı programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Pozantı'da, Kuvva-i Milliye tarafından sıkıştırılan ve Mersin'e kaçmak zorunda kalan 700 kişilik Fransız birliğinin komutanı Menil; yanlarına bölgeyi iyi bilen bir kılavuz almak ister. Yol üzerinde bir Yörük obasına uğrar. Küçük çocukları bile gözünü kırpmadan öldürebilecek kadar gözü dönmüş Menil'e kılavuzluk etmeyi kabul eden kişinin adı Hatice'dir. Hatice, kocasını kaybetmiş; oğlunu bir başına büyütmüş, attığını her daim vurmuş olan ve Pozantı'dan Mersin'e kadar olan bölgeyi avucunun içi gibi bilir. Hatice önde, Fransız askerleri arkada, uzun bir yürüyüşe koyulurlar. Hatice bilerek, Fransız askerlerini dolaştırır ve böylece onları yorar. Sonunda da, 700 kişilik birliği, sadece 30 kişilik Kuvva-i Milliye askeriyle teslim alır.

Karboğazlı Hatice Bacı, Kanal 7'de yayınlanan ve 21 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Karboğazlı Hatice Bacı programının yayını, 09:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

21 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Karboğazlı Hatice Bacı filmi yayını başlayacaktır.