Kalp Yarası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kalp Yarası, 8 Ağustos 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kalp Yarası programını saat 13:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ayşe, Ferit’e karşı saklamakta zorlandığı, kendine bile itiraf edemediği hisler içindedir. Kıskançlık duygusuyla bir türlü baş edemeyerek Ferit’e boşanmak istediğini söyler. Ferit ise soru sormamak konusunda söz verdiği Ayşe’nin hayatıyla ilgili kuşkular yaşamaktadır. Ferit’ten vazgeçmeyen Hande tehlikeli bir oyuna girişir. Hande’nin oyunu Sancakzade Konağı’na bomba gibi düşer. Diğer yanda Ayşe karşılıklı anlaşmayla başlayan evcilik oyununun gerçeğe dönüştüğünü fark eder. Ferit’in de Ayşe’ye karşı hisleri ağır basar. Ne var ki onları kötü bir sürpriz beklemektedir.

Kalp Yarası, atv'de yayınlanan ve 8 Ağustos 2021 Pazar günü saat 12:40'ta başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 13:30'da başlayacak.

Kalp Yarası programının yayını, 16:50'de yayınlanan Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor isimli film başlayana kadar devam edecek.

8 Ağustos 2021 Pazar günü saat 13:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kalp Yarası dizisi yayını başlayacaktır.