Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor, 8 Ağustos 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor programını saat 16:50'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Manny, Diego ve Sid'in, kendilerini diğerlerinden ayıran afetten sonra sürüklendikleri bir kıtada başlarına gelenleri beyazperdeye taşıyor. Bir buzdağından derme çatma bir gemi yapan kahramanlarımızın maceralarla dolu epik deniz seferi böyle başlıyor. Manny ve arkadaşlarını bu yeni dünyada egzotik deniz canavarları ve acımasız korsanlar da bekliyor. Tarih öncesi sincap Scrat ise bildiğiniz gibi, lanetli palamudu onu nereye sürüklerse oraya gidiyor!

Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor, atv'de yayınlanan ve 8 Ağustos 2021 Pazar günü saat 13:30'da başlayan Kalp Yarası isimli programdan sonra saat 16:50'de başlayacak.

Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor programının yayını, 18:40'ta yayınlanan ATV Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

8 Ağustos 2021 Pazar günü saat 16:50'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor filmi yayını başlayacaktır.