İyi ki...

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen programı İyi ki..., 10 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. İyi ki... programını saat 21:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan iki başarılı oyuncu Mahir İpek ve Emre Karayel, 'İyi ki' programı için Parkorman'da bir araya geldi. İstanbul'un ortasında yeşilin ve temiz havanın hakim olduğu Parkorman'da bir araya gelen eski dostlar Mahir İpek ve Emre Karayel, Bilkent Üniversitesi'ndeki anılarından, aile olmaktan ve 'iyi ki'lerinden bahsetti. Taklit yeteneğiyle ün salan Mahir İpek dostu Emre Karayel'in ısrarlarına karşı koyamayarak önce üniversiteden hocası Prof. Dr. Eflatun Nimetzade taklidini ardından Güldür Güldür'de çok sevilen 'Burçların Sırrı' performansını gerçekleştirdi. Sohbetin sonunda Emre ve Gizem Karayel ile oğulları Can ve Mahir İpek birlikte doğa içinde bir yemek yedi.

İyi ki..., NTV'de yayınlanan ve 10 Temmuz 2022 Pazar günü saat 21:00'de başlayan Haber Bülteni isimli programdan sonra saat 21:15'te başlayacak.

İyi ki... programının yayını, 22:00'de yayınlanan Haber Bülteni isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

10 Temmuz 2022 Pazar günü saat 21:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

İyi ki... programı yayını başlayacaktır.