İyi ki...

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen programı İyi ki..., 10 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. İyi ki... programını saat 16:25'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kariyerine müzikle başlayan ve şarkı söylemeyi çok seven Umut Kurt, pop müzik klasiklerinden tam üç şarkıyı Hande Doğandemir ile birlikte seslendirdi. İkili Sezen Aksu klasiği 'İstanbul'u, Kayahan'ın unutulmaz şarkısı 'Mor Menekşe'yi ve Mirkelam'ın sevilen parçası 'Hatıralar'ı söyledi. Son olarak 'Annemizi Saklarken' dizisiyle beğeni toplayan Hande Doğandemir ve 'Arkadaş Canlısı' isimli programı hazırlayıp sunan Umut Kurt, NTV'nin bayram ekranında yer alan 'İyi ki' programı için Fenerbahçe Parkı'nda bir araya geldi. Doğayı ve hayvanları çok seven ikili, geçmiş çocukluk günlerinden, üne kavuştukları ilk işlerinden, beraber film çekme hayallerinden ve yeni projelerinden bahsetti.

İyi ki..., NTV'de yayınlanan ve 10 Temmuz 2022 Pazar günü saat 16:00'da başlayan Haber Bülteni isimli programdan sonra saat 16:25'te başlayacak.

İyi ki... programının yayını, 16:55'te yayınlanan Hava Durumu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

10 Temmuz 2022 Pazar günü saat 16:25'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

İyi ki... programı yayını başlayacaktır.