İncir Ağacı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İncir Ağacı, 16 Nisan 2024 Salı günü ekrana geliyor. İncir Ağacı programını saat 06:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

1970'ler İstanbul. Cemal Ocak sahip olduğu oto tamir dükkanı ile eşi ve dört çocuğunu geçindirmeye çalışmaktadır. Karısı Neriman daha iyi bir hayat hayali ile bazen çocuklarını yanlış yönlendirse de eşinin en büyük destekçisidir. Cemal Ocak için aile her şeydir ancak farklı hayallere sahip dört çocuğu yanlış yollara gitmeye çalıştıkça aile içindeki sıkıntılar kaçınılmaz olacaktır. Ocak ailesi türlü sıkıntılarla uğraşırken Cemal Usta ise başlarına gelen bütün felaketlere rağmen son ana kadar ailesini bir arada tutmaya ve evlatlarını koşulsuz, şartsız korumaya çalışır. Evlatlarına bırakmak istediği en büyük miras aile şerefidir.

İncir Ağacı, TRT 1'de yayınlanan ve 16 Nisan 2024 Salı günü saat 03:55'te başlayan Kül Masalı isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

İncir Ağacı programının yayını, 06:35'te yayınlanan Benim Adım Melek isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

16 Nisan 2024 Salı günü saat 06:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

İncir Ağacı dizisi yayını başlayacaktır.