İki Keklik Bir Kayada Ötüyor

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi İki Keklik Bir Kayada Ötüyor, 7 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. İki Keklik Bir Kayada Ötüyor programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yiğit delikanlı Mahir, güzel sevgilisi Hediye ile evlenecekleri günün hayalini kurmaktadır. İki sevdalı genç başlarına gelecek musibetten ise habersizdir. Köy ağası Cemal’in oğlu İsmet de Mahir gibi Hediye’ye sevdalıdır ve babasından aldığı cesaretle Hediye ile evlenebilmek için genç çifte zulüm etmektedir. İstediğini elde edemeyen İsmet’in öfkesi gün geçtikçe iyice artar ve bir gün İsmet Mahir’i sırtından vurur. Hasta yatağında iyileşmeye çalışan Mahir’i, zorlamalara daha fazla dayanamayarak bey evinin yolunu tutan Hediye’nin tavrı daha fazla yaralar. Mahir artık tek bir şeyi düşünmektedir. Ağa oğlundan intikam almak ve sevdiğine kavuşmak.

İki Keklik Bir Kayada Ötüyor, Kanal 7'de yayınlanan ve 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

İki Keklik Bir Kayada Ötüyor programının yayını, 09:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

İki Keklik Bir Kayada Ötüyor filmi yayını başlayacaktır.