Oy Oy Eminem

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Oy Oy Eminem, 7 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Oy Oy Eminem programını saat 13:10'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Emine, köyün en zenginlerinden olan Süleyman Ağa’nın kızıdır. Emine’ye köyün tüm bekâr erkekleri taliptir. Köyün saf ve temiz delikanlısı Murat’ın da Emine’de gönlü vardır. Ağa kızı ise Murat’a karşı bir şeyler hissetmektedir. Köyün gençlerinden olan Erkan ve Cemal ise çalışmak için gittikleri İstanbul’da çok para kazandıklarını ve zengin olduklarını söylerler. Erkan, Süleyman Ağa’nın kızı Emine’ye talip olur ve görücüye giderler. Süleyman Ağa, zengin olduğunu zannettiği Erkan’a kızı Emine’yi verir. Yalanı fark eden Murat, Emine’nin abisi Nuri ile Erkan’a bir tuzak kurar. Erkan’ın zengin olmadığı ortaya çıkar. İş artık Emine’yi Ağa’dan istemeye kalmıştır…

Oy Oy Eminem, Kanal 7'de yayınlanan ve 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 12:00'de başlayan TV Filmi isimli programdan sonra saat 13:10'da başlayacak.

Oy Oy Eminem programının yayını, 14:20'de yayınlanan Mutfağım Şahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 13:10'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Oy Oy Eminem filmi yayını başlayacaktır.