Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı, 16 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yurtlarına tekrar kavuşan Erebor Cüceleri, Ejderha Smaug'u Göl Kasabası'nın masum yerlileri üzerine saldıkları gerçeğiyle yüzleşmek zorundadırlar. Thorin Meşekalkan ise Arkentaşı'nı ararken önemli değerlerden ödün vermiştir. Thorin'e yardımcı olamayan Bilbo tehlikeli bir seçim yapmanın eşiğine gelir. Bu esnada Lord Sauron planladığı gizli Yalnız Dağ saldırısı için dört Ork bölüğü göndermiştir. Şimdi Cüce, Elf ve insanların önünde iki seçenek vardır: Ya birleşip birlikte savaşacaklar ya da hep beraber yok olacaklardır. Beş ordu toplanıp savaşa girmeye hazırlanırken Bilbo, hem kendi hayatı hem de arkadaşlarını kurtarmak için savaşmak durumunda kalacaktır.

Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı, atv'de 16 Mayıs 2021 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı programının yayını, 02:55'te yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı filmi yayını başlayacaktır.