Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 16 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz programını saat 12:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ortak düşmana karşı İshak ve ekibiyle el sıkışarak birlikte mücadele etmeye karar veren Hızır Çakırbeyli, attığı bu adım sayesinde Yaman Korkmaz ve ailesinin hayatını kurtarır. İshak’ın verdiği istihbarat sayesinde yapılacak baskını dakikalar önce haber alan Yaman Korkmaz ve ailesi çatışmadan sağ kurtulur. Bu kurtuluşun en büyük etkeni ise haber vermekle yetinmeyip Yaman Korkmaz’ın yardımına koşan İshak olur. Ömür Çakırbeyli ve İlyas Çakırbeyli arasındaki gerilim tüm aileyi sarar. Haşmet Façalı’nın olayı anlamadan İlyas Çakırbeyli’ye attığı kafa, artık aile meselesi olmaktan çıkar ve masanın konusu haline gelir. Hızır Çakırbeyli’nin ortamı yumuşatması için topladığı masada İlyas Çakırbeyli’nin tavrı net olur.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, atv'de yayınlanan ve 16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 11:30'da başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 12:20'de başlayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz programının yayını, 15:40'ta yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 12:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayını başlayacaktır.