Hirodes'in Kayıp Mezarı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Hirodes'in Kayıp Mezarı, 15 Kasım 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Hirodes'in Kayıp Mezarı programını saat 14:20'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Arkeolog Ehud Netzer, 2006 yılında İncil'in zalim kralı Hirodes'in mezarını bulduğunu düşündüğünde İsrail'deki en büyük arkeolojik keşiflerden biri olarak görülmüştü. Ancak bugünlerde, yeni keşifler dolayısıyla birkaç uzman, zalim kralın mezarının hala bulunulmadığını iddia ediyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hirodes'in Kayıp Mezarı, National Geographic'de yayınlanan ve 15 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 13:25'te başlayan Büyük İskender'in Kayıp Mezarı isimli programdan sonra saat 14:20'de başlayacak.

Hirodes'in Kayıp Mezarı programının yayını, 15:15'te yayınlanan Gordon Ramsay ile Rota Dışı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

15 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 14:20'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Hirodes'in Kayıp Mezarı yaşam programı yayını başlayacaktır.