Büyük İskender'in Kayıp Mezarı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Büyük İskender'in Kayıp Mezarı, 15 Kasım 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Büyük İskender'in Kayıp Mezarı programını saat 13:25'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Büyük İskender'in mezarını bulmayı hedefleyen arkeolog Pepi Papakosta, 2300 yıl önce kurulan İskenderiye şehir merkezinde bulunan halka açık bir parkta, Büyük İskender'in çok nadir mermer bir heykeliyle birlikte Yunan hazineleri ve gizli tüneller keşfediyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Büyük İskender'in Kayıp Mezarı, National Geographic'de yayınlanan ve 15 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 12:30'da başlayan Piramitlerdeki Kayıp Mezarlar isimli programdan sonra saat 13:25'te başlayacak.

Büyük İskender'in Kayıp Mezarı programının yayını, 14:20'de yayınlanan Hirodes'in Kayıp Mezarı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

15 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 13:25'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Büyük İskender'in Kayıp Mezarı yaşam programı yayını başlayacaktır.