Gizli Tünel

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Gizli Tünel, 25 Temmuz 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Gizli Tünel programını saat 08:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Okulunu bitirip doğduğu kasabaya dönen Eftelya, ezan vakti kasaba camiinden okunan ezana ve ezanı okuyan sese hayran kalmıştır. Bunu kendisinin çocukluktan beri bakımını üstlenen dadısı Eleni'yle de paylaşır. Eleni zamanında Eftelya'nın anneannesini yakalandığı ince hastalıktan Kerim hocanın iyileştirdiğini ve bunu da aileden gizli yaptığını anlatır. Anneannesi ölmeden önce Eftelya'ya bir de paket bırakmıştır. Dadı Eleni de bu paketi Eftelya'ya verir. Eftelya bu sürpriz sonrası sesine aşık olduğu adamla karşılaşma fırsatını sonunda yakalamıştır.

Gizli Tünel, Kanal 7'de yayınlanan ve 25 Temmuz 2021 Pazar günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Gizli Tünel programının yayını, 10:00'da yayınlanan Canım Kardeşim isimli film başlayana kadar devam edecek.

25 Temmuz 2021 Pazar günü saat 08:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Gizli Tünel filmi yayını başlayacaktır.