Canım Kardeşim

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Canım Kardeşim, 25 Temmuz 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Canım Kardeşim programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Deniz ve Fırat aynı sırayı paylaşan iki sınıf arkadaşıdır. Bu iki arkadaşın ortak noktaları ikisinin de ailelerinin boşanmış olmalarıdır. Deniz babasının yanında; Fırat da annesi ile birlikte yaşamını sürdürmektedir. Fırat, sınıflarına sonradan gelen Deniz’i kabullenmekte zorlanır. Kendisinden daha çalışkan olması ve sınıf başkanlığı seçiminde başkanlığı Deniz’e kaptırması Fırat’ı daha hırçın hale getirmiştir. Dersler tüm hızıyla devam ederken veli toplantısı günü gelmiştir. Toplantı için okula gelen Deniz’in babası Özgür ve Fırat’ın annesi Filiz’in ilk tanışmaları otopark yeri yüzünden yaşanan küçük bir sürtüşme nedeniyle tatsız olur. Küçük bir tatsızlıkla başlayan ilişki bir süre sonra mutlu bir birlikteliğe dönüşür.

Canım Kardeşim, Kanal 7'de yayınlanan ve 25 Temmuz 2021 Pazar günü saat 08:00'de başlayan Gizli Tünel isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Canım Kardeşim programının yayını, 12:00'de yayınlanan Bahar Kapıda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

25 Temmuz 2021 Pazar günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Canım Kardeşim filmi yayını başlayacaktır.