Fırıldak Ailesi

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Fırıldak Ailesi, 8 Ocak 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Fırıldak Ailesi programını saat 19:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir tarafta ise halay çeken, okeye dördüncü arayan Fırıldak Ailesi, diğer tarafta ise büyülü ormanlar, tılsımlar ve ejderhalar! Macera bir gece ansızın köydeki tüm kadınların kaçırılmasıyla başlar. Bu olay Sabri Fırıldak ve arkadaşlarını pek çok korkunç yaratıkla dolu büyülü ormana sürükler. Kahramanlarımızın kadınları geri almak için kötülerin kötüsü Tarumar ile büyük bir savaşa girmeleri gerekecektir.

Fırıldak Ailesi, Star TV'de yayınlanan ve 8 Ocak 2023 Pazar günü saat 18:15'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 19:00'da başlayacak.

Fırıldak Ailesi programının yayını, 20:45'te yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

8 Ocak 2023 Pazar günü saat 19:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Fırıldak Ailesi filmi yayını başlayacaktır.