Fantastik Canavarlar: Grındelwald'ın Suçları

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Fantastik Canavarlar: Grındelwald'ın Suçları, 22 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Fantastik Canavarlar: Grındelwald'ın Suçları programını saat 11:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gellert Grindelwald'ın hapsedildiği yerden kaçışıyla birlikte büyücü ve insanlar arasındaki dengeli dünya tehlike altına girer. Nitekim Grindelwald, kendisine inananları artırmak ve büyücülerin insanlara hükmettiği bir dünya yaratmanın peşindedir. Aldus Dumbledore'un isteğiyle Newt Scamander, Grindelwald'ı durdurma görevini üstlenir. Bu kesinlikle kolay olmayacak, Scamander'ın tüm yeteneğini ortaya koymasını gerektirecektir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Fantastik Canavarlar: Grındelwald'ın Suçları, SinemaTV'de yayınlanan ve 22 Haziran 2021 Salı günü saat 09:45'te başlayan Her Şeyi Bilen Adam isimli programdan sonra saat 11:30'da başlayacak.

Fantastik Canavarlar: Grındelwald'ın Suçları programının yayını, 13:45'te yayınlanan Deutschland 89 isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

22 Haziran 2021 Salı günü saat 11:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Fantastik Canavarlar: Grındelwald'ın Suçları filmi yayını başlayacaktır.