Meg: Derinlerdeki Dehşet

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Meg: Derinlerdeki Dehşet, 22 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Meg: Derinlerdeki Dehşet programını saat 00:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Deniz subayı ve aynı zamanda ünlü bir dalgıç olan Jonas Taylor, Mariana Çukuru yakınlarında başına gelen korkunç olayın ardından ekibinin terk ederek kendi hayatını kurtarsa da rütbesini, ailesini ve tüm şerefini kaybetmiştir. Görev sırasında karşılaştığı ve ekibini terk etmesine neden olan devasa köpekbalığına ise kimse inanmamıştır. Aradan yıllar geçtikten sonra Taylor, bir kurtarma operasyonu için tekrar göreve çağrılır ancak yıllar önce karşılaştığı devasa yaratık, Taylor'ın aklından hiç çıkmamıştır, bu yüzden operasyona katılmadan önce tüm korkularıyla yüzleşmesi gerekecektir.

Bu film, "13 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Meg: Derinlerdeki Dehşet, SinemaTV'de 22 Haziran 2021 Salı günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:30'da başlayacak.

Meg: Derinlerdeki Dehşet programının yayını, 02:30'da yayınlanan Menüde Aşk Var isimli film başlayana kadar devam edecek.

22 Haziran 2021 Salı günü saat 00:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Meg: Derinlerdeki Dehşet filmi yayını başlayacaktır.