Esaret

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Esaret, 29 Mart 2024 Cuma günü ekrana geliyor. Esaret programını saat 20:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hira'nın ölümünün üzerinden bir yıl geçmiştir. Sevdiği kadının cesedi başında onunla vedalaşan Orhun, darmadağın haldedir. Fakat Orhun'un bilmediği bir gerçek vardır. Önce düşmanı, sonra vicdanı, en sonunda ise hayatının aşkı olan kadın yaşamaktadır. Hira hala hayattadır! Ama bir kez daha esirdir. Bir kez daha özgürlüğüyle arasında zincirler durmaktadır. Kader ikilinin yolunu bir kez daha birleştirir. Fakat gölgelerin ardında başka gölgeler, kötülüğün maskelerinin ardında başka maskeler vardır. En büyük düşman ise Demirhanlı ailesinin geçmişinden çıkıp gelir. Orhun ve Hira, bir kez daha, aşkları ve sevdikleri için el ele bu düşmanın karşısında durmak zorunda kalırlar!

Esaret, Kanal 7'de yayınlanan ve 29 Mart 2024 Cuma günü saat 18:50'de başlayan Necmettin Nursaçan'la İftar Saati isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Esaret programının yayını, 21:30'da yayınlanan Rüzgarlı Tepe isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

29 Mart 2024 Cuma günü saat 20:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Esaret dizisi yayını başlayacaktır.