Ashab-ı Kehf

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ashab-ı Kehf, 29 Mart 2024 Cuma günü ekrana geliyor. Ashab-ı Kehf programını saat 11:50'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Baskı ve zulmün kol gezdiği Roma topraklarında tek tanrı inancı her geçen gün yayılmaktadır. Bu, Roma için tahammül edilemez bir durumdur. İman hakikatinin peşindeki cesur insanlar her türlü baskıya rağmen tek tanrıya olan inançlarını haykırmaktadır. Romalılar buna seyirci kalmazlar ve yeni dine girenleri yakalayarak işkencelerden geçirmeye başlarlar. Ancak her şeye rağmen İseviliğin yayılmasını bir türlü önleyemezler. Bir yanda kendi elleriyle taptıkları putlara tapan Romalılar, diğer yanda Hz. İsa'nın öğretisine sadık gerçek İseviler, büyük bir mücadele vermektedir. İmparatorluğunun Filedefilya (bugünkü Ürdün'ün başkenti Amman) eyaleti ileride Kur'an-ı Kerim'de bahsi geçecek muhteşem bir mucizeye tanıklık edecektir. İnançları uğruna tüm zorlukları göze alan yedi cesur adam, Romalıların zulmünden kaçarken sığındıkları mağarada yüzlerce yıllık uykuya dalar.

Ashab-ı Kehf, Kanal 7'de yayınlanan ve 29 Mart 2024 Cuma günü saat 10:00'da başlayan TV Filmi isimli programdan sonra saat 11:50'de başlayacak.

Ashab-ı Kehf programının yayını, 12:15'te yayınlanan Başkent Kulisi isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

29 Mart 2024 Cuma günü saat 11:50'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Ashab-ı Kehf dizisi yayını başlayacaktır.