Elkızı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Elkızı, 28 Kasım 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Elkızı programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ali sonunda cesaretini toplamış, Ezo'ya evlenme teklif edecektir. Ancak Ezo ortada yoktur. Ezo’nun Bekir tarafından kaçırılması Cavidan’ı harekete geçirir. Sessiz sedasız torununu kurtarmaya çalışırken, Ezo'nun kaçırıldığını fark eden Ali jandarmayı harekete geçirir. Durum büyük çapta bir arama operasyonuna dönüştükçe Cavidan daha da sıkışıyordur. Bekir’i ikna edip Ezo’yu sağ salim almak için çırpınırken hiç ummadığı birisi, Seher ayağına dolaşacaktır. Ezo, Bekir ile son yüzleşmesini yaşarken sona geldiğini düşündüğü anda Seher gelir. Ablası olduğundan bihaber olduğu Ezo'nun hayatı şimdi onun ellerindedir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Elkızı, FOX'de yayınlanan ve 28 Kasım 2021 Pazar günü saat 19:00'da başlayan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Elkızı programının yayını, 23:45'te yayınlanan Kanunsuz Topraklar isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

28 Kasım 2021 Pazar günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Elkızı dizisi yayını başlayacaktır.