Elbet Bir Gün

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Elbet Bir Gün, 5 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Elbet Bir Gün programını saat 20:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nesime’nin karakolda kimliği ifşa olmak üzeredir. Gizem de Mehmet’e bütün hikayeyi anlatmaya niyetlidir. Fakat işler Nesime’nin Mevsim’den aldığı telefonla beraber bir anda değişir. Nesime’nin şüpheli hareketleri Yavuz’un dikkatini çeker ve onu araştırmaya karar verir. Nesime hakkında çok önemli bir bilgiye ulaşır. Mehmet, Sevilay’ın git gide daha da yakınına gelmesiyle beraber ondan tümüyle kurtulacağı bir planı devreye sokar. Nesime ve Gizem Ahmet’i kurtarmak için Mevsim’den yardım isterler ama bu konuşma tam anlamıyla bir yüzleşmeye dönüşür. Konuşmanın sonunda Gizem ve Mevsim, Ahmet'i kurtarmak için kendilerini büyük bir tehlikeye atarlar.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Elbet Bir Gün, FOX'de yayınlanan ve 5 Aralık 2021 Pazar günü saat 19:00'da başlayan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 20:30'da başlayacak.

Elbet Bir Gün programının yayını, 23:45'te yayınlanan Yasak Elma isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Aralık 2021 Pazar günü saat 20:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Elbet Bir Gün dizisi yayını başlayacaktır.