Aşk Mantık İntikam

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 5 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Aşk Mantık İntikam programını saat 11:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ekrem geçen yıllarda Zümrüt’ün evlilik şartlarını yerine getirmeyi başarmıştır. Sonunda mutlu sona yaklaşmışlardır. Elif ve Ekrem’in düğünleri gerçekleşecektir. Esra bu düğün için yıllar sonra İstanbul’a döner. Onu bırakıp gittiği için Esra’ya karşı öfkeli olan Ozan onunla hiç beklemediği bir yerde karşılaşır. Öyle değilmiş gibi davransalar da ikisi de birbirlerini unutmamışlardır. Ama artık aralarında aslında ikisini birbirlerine ömür boyu bağlayacak olan bir sır vardır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aşk Mantık İntikam, FOX'de yayınlanan ve 5 Aralık 2021 Pazar günü saat 08:30'da başlayan İlker Karagöz İle Çalar Saat Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 11:15'te başlayacak.

Aşk Mantık İntikam programının yayını, 13:30'da yayınlanan Benden Söylemesi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

5 Aralık 2021 Pazar günü saat 11:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Aşk Mantık İntikam dizisi yayını başlayacaktır.