Deha: Martin Luther King, Jr ve Malcolm X

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Deha: Martin Luther King, Jr ve Malcolm X, 2 Mart 2024 Cumartesi günü ekrana geliyor. Deha: Martin Luther King, Jr ve Malcolm X programını saat 16:10'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sivil haklar hareketinin önde gelen seslerinden Martin Luther King ve Malcolm X'in yaşamları Genius'ın bu son dizisinde ele alınıyor. Eşsiz zekilikte ve sofistikelikteki bu adamlar çok farklı hayatlar yaşadılar ama her ikisinin de benzer hedefleri vardı. Birçok kişi Malcolm ve Martin arasında bir seçim yapmak zorunda olduğunu düşünse de, gerçekte ikisi de madalyonun iki farklı yüzüydü. İkisi de reddedilen özgürlüğün savunucularıydı. Aralarındaki farklılıklara rağmen, hedefleri aynı olan ve Amerika’daki insanlık haklarına yönelik farklı arayışlarında birbirlerini besleyen etkileyici dehaya sahip iki adamdı. Yapımcılar Damione Macedon ve Raphael Jackson Jr. tarafından hazırlanan Genius: Martin Luther King, Jr and Malcolm X serisi, çalkantılı çocukluklarından, talihsiz suikastlarına kadar her iki adamın da hayatlarında bizi bir keşife çıkarıyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Deha: Martin Luther King, Jr ve Malcolm X, National Geographic'de yayınlanan ve 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 15:15'te başlayan Alex Honnold ile Arktik Tırmanışı isimli programdan sonra saat 16:10'da başlayacak.

Deha: Martin Luther King, Jr ve Malcolm X programının yayını, 18:00'de yayınlanan James Webb Uzay Teleskobu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 16:10'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Deha: Martin Luther King, Jr ve Malcolm X yaşam programı yayını başlayacaktır.