Alex Honnold ile Arktik Tırmanışı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Alex Honnold ile Arktik Tırmanışı, 2 Mart 2024 Cumartesi günü ekrana geliyor. Alex Honnold ile Arktik Tırmanışı programını saat 21:00'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Alex Honnold, dünyanın tırmanılmamış en yüksek kaya yüzeylerinden birine ilk tırmanışı yapmak için Doğu Grönland'a altı haftalık bir keşif gezisi düzenliyor. Ancak bu bir tırmanış gezisinden çok daha fazlası. Alex ve ekibi, buzul uzmanı Heidi Sevestre'nin yardımıyla iklim değişikliğinin Kuzey Kutbu'nun bu ücra köşesindeki buzulların, buz örtülerinin ve fiyortların üzerindeki etkisini araştırıyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Alex Honnold ile Arktik Tırmanışı, National Geographic'de yayınlanan ve 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 20:00'da başlayan Exomars: Avrupa'nın Zorlu Görevi isimli programdan sonra saat 21:00'de başlayacak.

Alex Honnold ile Arktik Tırmanışı programının yayını, 22:00'de yayınlanan Bir Dilek Tut: Disney'in Büyüleyici Gemisi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 21:00'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Alex Honnold ile Arktik Tırmanışı yaşam programı yayını başlayacaktır.