Celal Oğlan

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Celal Oğlan, 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Celal Oğlan programını saat 12:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Celal, dayısı Mithat'la yaşayan öksüz bir delikanlıdır. Köyün en güzel kızı Emine'ye sevdalanmıştır. Celal ve Emine birbirlerini delice severlerken kendilerini bekleyen tehlikelerden habersizdir. Kerem Ağa da Emine'ye sevdalıdır. Bu sırada köyün asi delikanlısı Mustafa ile köyün sahtekar muhtarı arasında çıkan bir kavgada araya giren Celal vurulur. Hastaneye kaldırılan Celal’in bir böbreği alınır. Her şey normale dönmüş gibi gözükürken aksilikler ne Celal’in ne de Emine’nin peşini bırakmaz. Çünkü Emine’nin babası Kerem Ağa’yla başka hesaplar yapmaktadır.

Celal Oğlan, Kanal 7'de yayınlanan ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 09:50'de başlayan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Celal Oğlan programının yayını, 14:20'de yayınlanan Mutfağım Şahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 12:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Celal Oğlan filmi yayını başlayacaktır.