Kunduracı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kunduracı, 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kunduracı programını saat 23:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir taşra şehrinde vali olarak görev yapan Ömer Bey, son zamanlarda sıklıkla gördüğü bir rüyanın etkisindedir. Rüyasında gördüğü yaşlı bir adam, kendisinden onu bulup defnetmesini istemektedir. Bir gün sokakta bir ceset bulunur. Vali, ölen kişinin rüyasında gördüğü adam olduğunu fark eder. Savcı ile birlikte adamın ailesini araştırmaya giden Ömer Bey, kunduracılık yapan yaşlı adamın hayat kadınlarıyla gününü geçiren ve her gece içki içen biri olduğunu öğrenir. Ölen adamın hikayesini öğrenen Vali, bu kadar sefil bir yaşam sürdüren adamın neden rüyasına girerek kendisinden yardım istediğini anlayamaz ve rüyasının sırrını çözmek için bir arayış içine girer.

Kunduracı, Kanal 7'de yayınlanan ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 21:15'te başlayan Tatlı Bela isimli programdan sonra saat 23:20'de başlayacak.

Kunduracı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 23:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Kunduracı filmi yayını başlayacaktır.